diumenge, 25 de maig del 2014

La NEWSLETTER de primavera

  El primer Sant Jordi de La Veronica


El 23 d’abril els nostres llibres han estat a la plaça de Sant Just i Pastor. La Veronica ha participat al Festival dels llibres d’artista i de petites editorials, organitzat per ILDE. Ens hem sentit ben acollides i hem conegut experiències i projectes molt interessants. Hem pogut donar a conèixer el que fem, hem aprés i ens ho hem passat bé.


Els dies 25 i 26 d’abril el Festival ha continuat al Pati Llimona. També hi hem tingut taula i hem participat als tallers.
Més fotos en aquest àlbum


 La Veronica també ha estat a: 


  • El MERCAT DE CA LA DONA, celebrat el diumenge 16 de març. Hem comptat amb una taula al primer mercat d’intercanvi, segona ma i creadores alternatives organitzat per Ca la Dona. I ara, el diumenge vinent, 1 de juny, participarem en la segona edició del Mercat.  


Més fotos en aquest àlbum
La Veronica al Mercat de Ca la Dona (la VERONICA cartonera, 12 de març de 2014) 

  • L’OREIG 14, el Festival de música i poesia under, que s’ha celebrat a La Miranda, el 5 d’abril. Aquest festival ha estat l’escenari escollit per presentar el primer títol de la col•lecció dona||POESIA||mujer: AFRODITA muere en la ciudad, de la mexicana Ingrid Bringas. Crisal Rodríguez va llegir-ne alguns poemes. 

Més fotos en aquest àlbum 
5 d'abril. La Veronica a l'OREIG 14 (la VERONICA cartonera, 15 de març de 2014) 

  • La Societat Cultural SANT JAUME, a Premià de Dalt. El 25 de maig, Anna González ha parlat de les editorials cartoneres i ha presentat els llibres de La Veronica. Més endavant hi farem un taller.


  Els Dijous de La Veronica


Les tardes dels dijous obrim el nostre taller. Fem els llibres amb fons de conversa i rialles i compartim un té boníssim. Si alguna persona està interessada en participar-hi pot enviar-nos un correu electrònic a laveronicacartonera@gmail.com  Parlen de nosaltres


Ex-Libris BCN ha publicat l’entrevista que Abel Lacruz ha fet a Anna González, com a promotora de La Veronica. La podeu llegir en aquest enllaç ANNA GONZÁLEZ: “SEMPRE HAVIA VOLGUT CREAR UN PROJECTE A ON HI POGUÉS PARTICIPAR LA GENT QUE ESTIMO”

I si encara no l’heu llegit, us recomanem que recupereu l’article de Mónica Solana i fotos de Jorge Lizana a Datecuenta.org: UN VIAJE DE (RE)NACIMIENTO Y VIDA: LA VERÓNICA CARTONERA


  Catàleg


A la propera newsletter ja podrem informar de diferents projectes que tenim entre mans i que aviat veuran la llum. També sabrem el nom de l’obra guanyadora de la convocatòria de la segona edició del Premi La Veronica de Novel•la Curta. Us podem avançar que el jurat té molta feina perquè hem rebut 108 exemplars, dels quals set són en català. El seu veredicte es farà públic el 15 de juliol.


  Lectura recomenada


Si voleu saber més de les editorials cartoneres us recomanem Editoriales cartoneras en México, un article d'Aurelio Meza publicat a Radiador Magazine. Encara que se centra en les editorials mexicanes, és extrapolable a la resta d'editorials.


Un bon article sobre les editorials cartoneres (laVERONICA cartonera, 2 de maig de 2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada