diumenge, 3 de novembre de 2013

Cartoneando! AMARU CARTONERA, nova editorial peruana

Olga i Johanna creant les portades de Collage de Viaje

El dimecres passat, 30 d'octubre, al Café La Pastelera de Lima, s'ha presentat la segona edició de Collage de Viaje, un poemari de John Martínez Gonzáles. Què té d'especial aquesta edició perquè en parlem al nostre blog? Elemental, estimat Whatson: és una edició cartonera!

Creació de les portades del llibre COLLAGE DE JIAJE de John Martínez

Amb aquesta edició de 35 exemplars de Collage de Viaje es presenta en societat AMARU CARTONERA. Els expliquem el que fins ara hem descobert d'aquesta nova germana cartonera. Al darrera o, millor dit, al davant hi ha Johanna Francia i Olga Leiva. Una fotografa i artista i una poeta i dissenyadora. De moment AMARU no és present a les xarxes socials amb perfil propi.

Han publicat un álbum a Facebook amb quasi totes les portades. Encara que m'ha resultat díficil n'he escollida (només!) 10 per a compartir en aquest post. Mireu i disfruteu amb els magnífcs collage.A Johanna Francia li han robat la seva màquina de fotos; una gran putada sobretot quan la càmera és un instrument de treball (avui, a Lima, celebren una festa-mercadet per a treure diners perquè pugui comprar-se'n una de nova). Explico aquest desagradable incident perquè el robatori s'ha produït el dia de la presentació del llibre i per això no tinc fotos per a compartir. Animos Johanna!!

Foto del perfil de Facebook de Johanna Francia

John Martínez Gonzáles, nascut a Lima el 1981,  és gestor de trobades multiartístiques i editor de la revista Marc del loc i del fanzine Lithopia. Graduat universitari en comunicació social.

Lectura poética a les festes de MATUTE, unitat veïnal peruena
Lectura poética a les festes de Matute, unitat veïnal (oct'13)
Totes les imatges han estat publicades per Johanna, Olga i John al Facebook


En nom de LA VERONICA CARTONERA dono la BENVINGUDA a AMARU CARTONERA AL MÓN DEL CARTRÓ, li desitjo llarga vida i li demano explorar la possibilitat de fer alguna cosa en comú. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada