dilluns, 14 d’octubre de 2013

Cartoneando! ANFIBIA Cartonera i Maria Paz Ruiz Gil


Anfibia Cartonera, una editorial colombiana-espanyola, acaba de publicar Los mini egos de la escriptora, periodista i artista Maria Paz Ruiz Gil. Aquest és el primer títol d'aquesta nova cartonera, que ha obert pàgina a Facebook, en la cual es defineix així: editorial cartonera con sede en Bogotá y Madrid. Publicamos microrrelatos, crónicas y relatos de los mejores escritores. No trobem més informació sobre Anfibia Cartonera.

Però en un mateix dia descobrim nova editorial i una escriptora digna de figurar a Les Notis de la Manolita si en El mirador de les dones encara publiquessim el recull mensual de novetats editorials amb visió de gènere.  Ruiz és nascuda a Bogotà, el 1978, i des de fa anys viu a Madrid. Diario de una cronopia és el seu blog de microrelats Pop. En el blog diu que li agrada unir literatura amb performance, teatre, art, música i cuina. La Wikipedia la presenta com una clara exponent de la literatura post-feminista.


No és la primera relació de l'escriptora amb el món cartonero. El 2011 Meninas Cartonera publica Micronopia, un llibre il·lustrat per Alfonsina Ramírez. L'any seguent hi torna i li publica Los amantes de la vagina magistral, una obra de ficció fantàstica que narra una història de màgia i  erotisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada