diumenge, 15 de setembre de 2013

Juan Nebreda Pérez guanya el primer Premi de Novela Curta La Veronica CartoneraLes aventures, amb tocs fantàstics, que un avi explica al seu nét de vuit anys, mentre es desenvolupa entre ells una complicitat càlida que progressa lentament, és la trama de Me gusta tu aburrimiento, de Juan Nebreda Torres, que ha guanyat el Premi de Novela Curta La Veronica Cartonera en la seva primera edició. L'obra va ser presentada amb el pseudònim de Naiator. Hi van concórrer 59 originals. El premi consisteixen en l’edició artesanal de Me gusta tu aburrimiento

El guanyador d'aquest primer premi és sociòleg. Té 32 anys i va néixer a Madrid. Aquesta és la seva primera novel·la.

Me gusta tu aburrimiento estarà a les mans dels lectors el proper mes d’octubre amb ocasió de la Primera Trobada d’Editorials Cartoneres que se celebrarà a Barcelona, el dia 11 (al Pati Llimona) i 12 i 13 (a l'Espai Social del Gòtic La Negreta).
El jurat del Premi La VERONICA ha estat format per Jordi Font (gestor cultural), Maria Eugenia Ibáñez (periodista), Paca Pérez (filologa) i Oriol Romaní (antropòleg); també ha format part del jurat Manolita Sanz (periodista) que en nom de La VERONICA ha actuat de secretària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada