dimecres, 7 de març del 2018

#8M Una nova aventura


22 hores del 6 de març. L'exposició ja està muntada. S'inaugura el 7 de març
Relats en femení és l’exposició que ha muntat La Verònica Cartonera al Centre Cívic Sagrada Família, amb els cinc relats guanyadors d’aquest premi literari en la seva divuitena edició. La podeu veure fins al 16 de març, durant tot el dia, al vestíbul d’aquest centre que comparteix l’espai amb una biblioteca, la “Josep M. Ainaud de Lasarte”, i un mercat. 

Després de tallar i pelar el cartró de caixes que han estat utilitzades per a usos molt diversos i recuperades per LVC, s'han entortolligat i s'han creat les lletres 



Ha estat tota una experiència de molt d’entusiasme i ganes d’experimentar amb aquest material humil i tan present a la vida quotidiana. 

Primer, per part de la direcció del Centre Cívic que en la seva recerca per donar un aire nou a l’exposició van trobar La Verònica Cartonera a la xarxa. 

Després, l’Anna González que va entomar el repte de construir l'exposició amb caixes de cartró.



A partir d’aquí, hi va haver la col·laboració entusiasta dels equips de dones i alguns homes que fan taller setmanal a La Verònica Cartonera. 



Fins ahir, el dia D quan s’havia de passar la prova in situ. Va ser moltes hores de nervis, problemes que va caler resoldre i col·laboració entre l’equip multidisciplina de LVC i el Centre Cívic. Tot es va resoldre. Finis coronat opus. 



Avui,  a les 19 hores es destaparan els relats guanyadors que podreu llegir i gaudir amb tothom aquesta nova aventura de La Verònica Cartonera. 

Exposició: 18 Relats en femení
Lloc: Vestíbul del Centre Cívic Sagrada Família, Provença, 480. Barcelona-08025
Horari: de 9 a 21hores  
Fins al 16 de març

Més informació:
http://premirelatsenfemeni.cat/?p=2163














 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada