dimarts, 21 d’abril del 2015

Presentem el nostre vuité títol: POEMA DE PRIMAVERA, de Déborah Auqué


Anoteu-ho a l'agenda. El dijous 23 d'abril surt al carrer, i mai millor dit, Poema de Primavera (O de la Rosa Sàvia). L'autora del poemari és Déborah Auqué.

Déborah, també coneguda com a Laura Muntanyola, és poeta i performance (entre altres coses). 

Molts dels seus poemes es poden escoltar i veure, però no llegir. El Poema de Primavera va demanar-li amb contundència que volia ser espectacle però que també volia ser tocat, acaronat, llegit.. A més a més, posats a demanar, els petals de la rosa sàvia, ho tenien clar: volien ser un llibre cartonero. Així que Auqué ho va transmetre a la nostra promotora, l'Anna González, que va acceptar i interpretar els desitjos dels petals... i es va posat en marxa la maquinària per a produir els llibrets que presentem per #SantJordi2015. En el procès hi han participat diverses mans.


Procès de producció del llibre

L'autora ha participat activament en la producció del llibre; ha tallat, pintat... També hi ha participat Mary Heredia que ha dibuixat els interiors de molts, i Sylvia Segura, la nostra principal cosidora. La idea de les portades és d'Anna González, que també ha fet els disseny interior, les etiquetes, etc.




Déborah Auqué, performance

El dia de Sant Jordi, a la plaça de la Mercè, Auqué/Muntanyola ens obsequirà amb una performace del Poema de Primavera. Mentres us deixem amb un video

https://youtu.be/7HKGG7erP9o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada